Miljö

ÄTA MER HÅLLBART

Med stort engagemang för hållbarhet som präglar varje steg i vår värdekedja, från ansvarsfull uppfödning till miljövänlig produktion. I dagens kulinariska landskap finns det en djup och rik kunskap om användningen av olika organdelar i matlagning, särskilt inom det asiatiska köket. Nose To Tail strävar efter att sprida denna kunskap vidare och för detta ändamål har vi gjort det enkelt för dig att hitta just det kött du söker.
Vi erbjuder en lösning för dig som önskar bredda din gastronomiska horisont, samt för dig som vill engagera dig i hållbara matvanor. Med Nose To Tail kan du ta del av en rad olika köttdetaljer, alla valda med tanke på smak och hållbarhet. Utforska vårt unika utbud och upptäck potentialen i att njuta av hela djuret.

NÅGRA AV VÅRA PRODUKTER

Sågade ben med märg
Nötlever
St Louis revben

Du hittar dessa och många flera organdetaljer hos oss. Kontakta gärna oss för att veta mer.